PrivacyBeleid  |  

U bevindt zich hier: 

>> Electriciteit op swim 

Altijd Electriciteit op je swim.

Draagbare Honda EU10i Generator.

CarpManiac Almere verhuurt ook een draagbare Honda EU10i Generator. De stilste generator van TOPKWALITEIT. Zo heb je altijd voldoende elektriciteit bij je swim op de momenten, dat jij dat wilt. Om bijvoorbeeld de accu’s van de voerboot te laden, je laptop of je mobiele telefoon, etc.

Altijd elektriciteit bij je Swim!

Draagbare Honda EU10i Generator. Altijd elektriciteit bij je Swim! Te huur bij CarpManiac Almere.

Deze kleine, handzame en draagbare Honda generator vormt de nieuwe maatstaf op het gebied van mobiele stroomvoorziening. De Honda EU10i is als draagbare generator uitermate geschikt om altijd je eigen stroom te hebben bij de swim. De accu’s voor de voerboot kunnen ermee geladen worden en door de inverter spanningsregeling is de EU10i uitermate geschikt voor het opladen van gevoelige apparatuur, zoals je mobiele telefoon of laptop. De EU10i heeft een eco-schakeling en geeft daarmee de gepaste stroom waar het aangesloten apparaat om vraagt.

Als je de Honda EU10i huurt tijdens je karper sessie heb je altijd je eigen stroom op de swim, waar eigenlijk geen stroom in de buurt is.
De tankinhoud van 2,3 liter ( normale benzine) levert bij een gemiddelde belasting van de generator ca. 8 uur kwalitatief uitstekende stroom.

Kenmerken Honda EU10i Generator.

Maximaal vermogen: 1000 VA.
Niveau geluidsvermogen op 7 meter: 52 – 57 dB
Gewicht: 13 kg.
Afmetingen (lxbxh): 45 x 24 x 38 cm.