PrivacyBeleid  |  

U bevindt zich hier: 

>> Karper Kleingoed 

Karper Kleingoed.

Karper Kleingoed.

Een karpervisser kan bij ons van alles kopen. Zo leveren wij bijvoorbeeld: Verse Partikels, Verse Pellets, Boilies, Pop-Ups, Dumbells, Dips, kant-en-klare onderlijnen en Sterke Karperhaken.

Ashima - Anti-Eject Barbless karperhaken.

Ashima - Anti-Eject Barbless. Nu slechts € 3,25.

De Ashima - Anti-Eject Barbless karperhaak (C 425) is de ideale haak voor het meest moeilijke karperwater en kan worden gebruikt onder alle omstandigheden! Bij elke aanbeet zorgt de vorm van deze haak voor een super snelle inhaking.
De Ashima - Anti-Eject Barbless karperhaak haakt dus perfect in en maakt het zeer moeilijk voor de karper om zich nog te ontdoen van de haak.
De Ashima - Anti-Eject Barbless karperhaak is ook een perfecte haak voor het maken van Pop-Up rigs!
De C 425 is zonder weerhaak.

Bij CarpManiac Almere zijn de gangbare maten (4, 6 en 8) verkrijgbaar.
Verpakt per 10 stuks.

Van de Ashima karperhaken zijn ook de Ashima C420 Anti Eject (maten 4, 6 en 8) en Ashima C887 Heavy Carp (maten 6 en 8) leverbaar.

Normale prijs € 4,95 .................................. en nu slechts € 3,25.

Ashima - Anti-Eject Karperhaken.

Ashima - Anti-Eject Nu slechts € 3,25.

Ben je op zoek naar één van de beste karperhaken op de markt?
De Ashima - Anti-Eject karperhaak (C 420) is de ideale haak voor het meest moeilijke karperwater en kan worden gebruikt onder alle omstandigheden! Bij elke aanbeet zorgt de vorm van deze haak voor een super snelle inhaking. De Ashima - Anti-Eject karperhaak haakt dus perfecte in en maakt het zeer moeilijk voor de karper om zich nog te ontdoen van de haak. De Ashima - Anti-Eject karperhaak is ook een perfecte haak voor het maken van Pop-Up rigs!

Bij CarpManiac Almere zijn de gangbare maten (4, 6 en 8) verkrijgbaar.
Verpakt per 10 stuks.

Van de Ashima karperhaken zijn ook de Ashima C 425 Anti Eject Barbless (maten 4, 6 en 8) en Ashima C 887 Heavy Carp (maten 6 en 8) leverbaar.

Normale prijs € 4,95 .................................. en nu slechts € 3,25.

Ashima - Heavy Carp.

Ashima - Heavy Carp. Nu slechts € 3,25.

De Ashima C887 Heavy Carp is zeker een van de bekendste haken bij de karpervissers! En de favoriete haak voor velen. Deze haak is perfect voor het buitenland en de obstakelrijke wateren. Wilt u bij een obstakelrijke stek zeker zijn van het landen van karper, dan is er geen betere keuze dan de Ashima C887 Heavy Carp. De haak kan echt elke situatie aan. De haak is te gebruiken voor zowel pop-up-montage's als voor bodem aas aanbieding. De Ashima C887 Heavy Carp heeft een perfecte vorm stevig en buigt niet uit. De Ashima C887 Heavy Carp mag in geen enkele tackle box ontbreken!

Bij CarpManiac Almere zijn de gangbare maten ( 6 en 8) verkrijgbaar.
Verpakt per 10 stuks.

Van de Ashima karperhaken zijn ook de Ashima C 425 Anti Eject Barbless (maten 4, 6 en 8) en Ashima C420 Anti Eject (maten 4, 6 en 8) leverbaar.

Normale prijs € 4,95 .................................. en nu slechts € 3,25.